Как да запазим свалените килограми

otslabvane-programirane

Няма друго такова чувство, като мисълта, че сме отслабнали успешно. След като свалим излишните килограми, радостта е голяма, а самочувствието ни се вдига. За съжаление, много хора напълняват отново, след като скоро са отслабнали.

За да не се случи и на вас, ето няколко полезни съвета как да задържим желаното тегло:

1. Силни мускули. Мускулите имат много по- силен метаболизъм от мазнините. Когато веднъж постигнете желаното тегло, се концентрирайте върху мускулите. Ако не искате отново да напълнеете, трябва да поддържате тялото си. Включете упражнения с гирички в ежедневието си. Ако тренирате само аеробика или само кардио, но без гирички, решавате проблема на половина.

muskuli-hrana

2. Следете какво ядете. Не е необходимо да спазвате строг режим. Но все пак трябва да следите каква храна консумирате. Уверете се, че храната, която ядете, ще ви поддържа сити за дълго време.

3. Направете си хранителен план. Много често, ако изчакаме момента, в който ще усетим глад, почти е сигурно, че ще ядем повече от необходимото. Не е необходимо да приемате калориите, които сте приемали по време на диетата, но все пак трябва да има граница. Не чакайте до последни момент, за да решите да ядете. Важно е да сте положително настроени към храната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване
Един коментар по “Как да запазим свалените килограми
  1. Тити Ш. каза:

    Ми нз дали е вярно но ще пробвам непременно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване