Как да Свалим Корема – 5- те най- важни стъпки!

korem-otslabvane

Ежедневните упражнения и коремните преси няма да ви помогнат, ако продължавате да приемате повече калории, отколкото изгаряте, прекалявате със захарта и бързата храна.

Свалянето на корема е толкова просто, колкото комбинирането на няколко здравословни навика с физически упражнения. Разбира се, мотивацията и желанието ви да усвоите нови здравословни навици, са изключително важни.

Ето 5 топ съвета, които ще ви помогнат да свалите корема:

1 Кажете сбогом на въглехидратите (поне за определено време)

Диетите с ниско съдържание на въглехидрати, известни като кетогенни, са най- подходящите за бързо сваляне на килограмите. Не е необходимо да пресмятате калории, можете да ядете толкова, колкото желаете.

Доказано е, че една от най- ефективните техники за сваляне на корема, е намаляването на въглехидратите. Не се консумират никакви зърнени храни, включително паста и хляб, също никакви растителни мазнини, както и рафинирана захар. Ядат се месо, риба, яйца, полезни мазнини като зехтин, млечни продукти.

2 Започнете деня си със закуска, богата на протеини

Закуската е важна, защото ни зарежда с енергия за целия ден. Но не всички видове закуски са подходящи за свалянето на корема. Количеството и качеството на протеините, които консумираме, е директно свързано с мазнините по корема. Приемът на повече протеини, води до намаляване на корема. Сред храните, богати на протеини, са: месо, риба, яйца, млечни продукти или бобови растения.

otslabvane-gorene-kalorii

3 Избягвайте стреса

Хората, които са подложени на стрес, имат по- високи нива на кортизола, хормон, който пряко влияе върху теглото ни. Независимо от диетата ви, независимо от тренировката, ако не намалите стреса, няма да отслабнете. Повече разходки в парка, йога, различни отпускащи практики, са все неща, които ще ви помогнат.

4 Движете се!

Спортът е много важен. Ще ни помогне да изгаряме излишните калории, да топим натрупаните мазнини. А след като сме отслабнали, да не напълняваме повече. Освен това, спортът и движението ни карат да се чувстваме по- щастливи и ни спасяват от стреса.

5 Избягвайте рафинираната захар.

Както и всички продукти, които я съдържат: сокове, тестени изделия, дори повечето диетични и нискомаслени храни. Понякога, на етикета вместо захар, пише захароза, фруктоза, царевичен сироп, глюкоза и пр. Избягвайте всички тях.

Дори след края на диетата, отново избягвайте захарните изделия. Изключително вредни са и не ви носят абсолютно никаква полза, освен че утоляват психологическата ви нужда от сладко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване