Как да отслабване, без да тренираме

otslabvane-17

Трепете се във фитнеса, но не постигате никакви резултати? Ако ви е трудно да спортувате, ви предлагаме няколко начина за топене на мазнини, без да ви се налага да го правите:

След изтощителен ден на работа или в университета, на повечето хора нямат желание да се ходят на спорт. Без съмнение, спортът е един от най- сигурните начини, за да постигнем перфектна фигура. Но изисква време, усилия и хъс.

Ето няколко трика за отслабване, без да ви се налага да ходите на фитнес:

-Джинджифил на капсули. Активната съставка на този мощен корен увеличава метаболизма и отделянето на телесната топлина. По този начин се топят мазнините. Помага на организма да елиминира токсините и подобрява кръвообращението.

-Яжте между 2 и 4 ябълки на ден. Съдържат веществото пектин, което е полезно за клетките на тялото ни, тъй като намалява количеството мазнини, които абсорбира. Може да си правите и сок от ябълки. Ефектът ще е същият.

yabalki-1

-Добавете канела към диетата си. Тази мощна подправка има не само превъзходен вкус, но съдържа вещество като хидроксикалкона, което не позволява на глюкозата да се превръща в мазнини. Може да добавяте канела към кафето, млякото, чая, комбинира се добре с някои плодове.

-Яжте повече цитруси. Съдържат много витамин С. Той помага мазнините да се разтварят и да излизат от организма. Яжте по 3 различни цитруса на ден.

-Добавяйте червен пипер към храната. Съдържа веществото капсаицин, което топи мазнините и повишава метаболизма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване