Как да настроим психиката си, за да отслабнем без проблеми

otslabvane-16

Обръщате внимание само на това, което НЕ трябва да ядете, оставяте за понеделник старта на диетата, обвинявате се, че сте хапнали една торта. Последствията от такова поведение е пълен срив на самочувствието ви.

Много често си мислим, че когато имаме 10 излишни килограми, няма значение дали ще станат 11 или 12. Този начин на мислене може да ни доведе до пълна катастрофа.

За да промените начина си на мислене към такъв, който ще ви помогне да отслабнете, спазвайте следните стъпки:

1 Вие сте си най- големият приоритет. Колко пъти сте си казвали, че нямате време да се погрижите за себе си? Наистина е трудно да излезем от рутината, но ако си позволите да направите нещо за вас самите, например да се запишете на спорт, ще започнете да гледате на себе си по различен начин.

2 Опознайте чувствата си. Запишете се кои негативни идеи пречат на отслабването ви и да сте във форма. Помислете как можете да ги превърнете в положителни.

otslabvane-saveti-2

3 Бъдете честни пред себе си. Не крийте от останалите, че не ви пука за теглото ви. Бъдете откровени – че не се харесвате така, че искате да отслабнете.

4 Отпразнувайте успехите си. Вие го заслужавате. Всеки успех ви зарежда с енергия и вдига самочувствието ви.

5 Поставяйте си разумни цели. Няма как да изкарате много дни на диета, която ви държи гладни. За сметка на това, без особени лишения, можете да свалите 1 килограм. Само трябва да се движите повече и да избягвате калоричната храна.

6 Отделяйте си време. Веднъж в седмицата отидете на фризьор, или маникюр, или масаж и пр.

7 Вкусвайте храната. Научете се да се наслаждавате на храната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване