Как да изваем крака за 1 седмица? Виж Тук:

Само за седмица можем да постигнем страхотни резултати, за да се сдобием с мечтаните бедра. Дори да звучи невероятно, е напълно реално, ако се следват няколко ценни съвета.
Нека разгледаме кои са двете основни точки, които определят правилното отслабване – в случая, на краката. Това са храненето и упражненията.

Ако искаме да преобразим краката си само за 7 дни, ще трябва доста да се постараем.

Съвети за храненето

Намаляване на количеството на солта
Това е задължително условие, за да се сдобием с мечтаните крака. Задържането на течности се благоприятства от повишената консумация на сол. А тя се съдържа в повечето храни, които консумираме. Добре е да свикнем да готвим с минимално количество сол, както и да избягваме да добавяме към храната.

Повече протеини и по- малко въглехидрати
Трябва да ограничаваме простите въглехидрати като захар и бяло брашно. В същото време, трябва да увеличим консумацията на протеини. Вечер без никакви въглехидрати, освен зеленчуци, в комбинация с протеини.

Да избягваме захарта
Захарните изделия бързо се натрупват в тялото под формата на мазнини, освен ако не се изразходи огромната енергия, която съдържат.

Повече вода
Пиенето на повече вода помага да изхвърляме по- лесно мазнините. Дневно трябва да приемаме по 1,5 – 2, 0 литра вода.

Повече плодове и зеленчуци
Един от най- сигурните начини да се отървем от тлъстините по тялото е да увеличим консумацията на плодове и зеленчуци. Те помагат също да си осигуряваме полезни витамини и минерали. Подобряват перисталтиката.

Подходящи упражнения за краката
Поддържането на форма чрез упражнения е много важно. Някои от най- подходящите, за да имаме красиви крака са: плуване, танци и ходене.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване
Един коментар по “Как да изваем крака за 1 седмица? Виж Тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване