Искате да отслабнете? Бобовите култури ще ви помогнат

bob-salata-1

Бобовите култури са сред най- препоръчителните храни за отслабване, обратно на масовата представа, че от тях се напълнява. Свойствата им, полезни за свалянето на излишните килограми, са доказани и медицински.

В изследване, извършено от канадски лекари, се заключава, че културите от семейството на бобовите – фасул, нахут, грах и леща, са много важни, когато решим да отслабваме. Причината е, че дори малко количество от тях, ни помага да се чувстваме сити.

grah

Бобовите култури съдържат фибри, протеини, витамини и минерали. Улесняват отслабването и намаляват холестерола, когато се консумират редовно.

Имат и нисък гликемичен индекс. По- бавно се усвояват от храносмилателната система. Така се чувстваме по- сити за повече време. Дори да не спазвате специфичен режим за отслабваме, а само да ги включите в храненето си, пак ще има положителен ефект върху теглото ви.

Бобовите култури стават основни храни в диетите за отслабване, тъй като повечето хора се провалят, защото им е трудно да издържат на глада.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване