8 начина да се сдобием с плосък корем

Обикновено, когато искаме да се сдобием с плосък корем, решаваме, че можем да го постигнем само с упражнения, най- вече – коремни преси. Всъщност, това е най- неефективния начин, който ще едва ли ще ви донесе желаните резултати.

otslabvane-korem-1

Ето ценни съвети как да се сдобиете с желания плосък корем:

1 Яжте повече пробиотици. Подобряват храносмилането, което означава, че няма да имате подут корем, а по естествен начин ще спадне.

2 Ограничавайте солта. Не сме казали изобщо да не я консумирате, а само да я намалите. Солта доставя необходимите минерали за тялото, но когато е в повече ни кара да задържаме течности и да се подуваме.

3 Ограничавайте бирата. Със сигурност знаете, че бирата ви подува. Освен това, калориите в бирата ви карат да напълнявате, без изобщо да си давате сметка.

korem-recepti

4 Яжте по- малко сладко. От сладкото не само се напълнява, но и може да доведе до инсулинова резистентност, което кара тялото да трупа мазнини около кръста.

5 Прегледайте хормоните си. Ако сте на диета, но не успявате да отслабнете, може да имате хормонален дисбаланс. Консултирайте се с лекар и си направете изследвания.

6 Спете повече. В този хиперактивен свят много често не успяваме да се наспим. Но колкото по- малко спите, толкова повече напълнявате, особено в областта на корема.

7 Избягвайте рафинираните храни. Съдържат много вещества, които ви карат да напълнявате. Най- доброто решение е да заместите снаксовете, вафлите и бисквитите с плодове и зеленчуци. Същото важи и за газираните напитки.

Разбира се, правенето на упражнения също е важен елемент от този процес.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване