7 занимания, с които да отслабвате за 30 минути

kantar-1

Постоянно търсим занимания, с които да успеем да стопим излишните килограми. Добре е да са забавни, да не отнемат много време и да можем да харчим излишните калории.

Има много варианти, при това доста различни от това да тичате по няколко километра, например. У дома или с приятелки има много неща, които можете да правите и да топите излишните килограми.

Нека разгледаме няколко варианта, които отнемат само по 30 минути:

7 Скачане на въже. Можете да изгорите между 300 и 450 калории. Освен това, стяга краката и ръцете.

6 Плуване. Не е необходимо да владеете някаква супер техника, за да имате положителни резултати. Чрез плуването можете да изгорите между 330 и 488 калории.

5 Каране на статично колело. С умерен ритъм можете да изгорите между 210 и 310 калории, а ако увеличите скоростта, можете да достигнете до 466 калории.

kanki

4 Каране на кънки на лед. Много е забавно и можете да го правите с вашите приятели. За 30 минути можете да изгорите между 210 и 310 калории.

3 Игри с децата. Освен че е забавно и прекарвате повече време с децата си, можете да изразходите между 150 и 222 калории.

2 Катерене по стена. Това екстремно забавление всъщност е много забавно. Можете да изгорите между 330 и 488 калории.

1 Танци. Просто, забавно и ефективно. Няма причина да не я включите в ежедневната си дейност. Можете да изгорите от 165 до 244 калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване