7 домашни напитки за пречистване и отслабване

otslabvane-napitka

Отслабването е процес, който отнема време и усилия. Повечето хора разчитат на тренировки във фитнеса или следват строги диети. Но това не гарантира успех. За да се свалят излишните килограми, трябва да се постигне правилната комбинация от здравословно хранене, спорт, воля и решителност.

Много често обаче, е добре да се направи първо пречистване, за да се изхвърлят от организма натрупаните шлаки и токсини. По този начин се ускорява метаболизма и мазнините започват да се изгарят по- бързо.

Представяме ви 7 напитки, които ще помогнат за лесното изгаряне на мазнините и отслабване. Най- хубавото е, че всички могат да се приготвят у дома:

1. Чай
Това е едно от най- разпространените природни средства за пречистване на тялото и елиминиране на нежеланите токсини. Но не всеки вид чай е подходящ за тази цел. Ако искате да се пречиствате с чай, пийте по 2 чаши дневно. Най- подходящите видове са от джинджифил, глухарче, мента, зелен чай.
2. Сок от боровинки
Боровинките са известни с множеството си полезни свойства, включително и с това да ускоряват метаболизма и да топят ефективно мазнините. Освен че помага за отслабването, пречиства организма от алкохола и никотина, при това само за няколко дни. Трябва да се пие по 1 литър 100% натурален сок от боровинки.

sok-borovinki
3. Вода с морска сол
Преди да започнем с пречистването на тялото от токсините, да изчистим храносмилателната система. Това се прави с вода и морска сол. В 1 литър вода се слага 1-2 лъжици морска сол. Разбърква се, докато се разтвори напълно. Правете го само, когато сте вкъщи, защото тялото бързо ще го усвои.
4. Вода с лимон
Лимонадата е доста популярна напитка за топене на мазнини. Комбинира се лимонов сок с малко кленов сироп и червен пипер във вода. Пие се през целия ден.
5. Сок от зеле
Тази напитка е известно средство за пречистване на черния дроб. Това е органът, който пък пречиства тялото тяло. Затова, сокът от зеле е много важен за топенето на мазнините. Най- добрият вариант е да се смеси с моркови и круша.
6. Краставица и лимон
И двата продукта са много ефективни в отслабването. Могат да се комбинират и с половин резен пъпеш. Сокът се пие по два пъти дневно, за да се ускори метаболизмът.
7. Бульон от зеле
Друг тип пречистване може да се направи с бульона от зеле, лук и моркови. Може да добавите и други зеленчуци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване