5- те златни съвета за отслабване без диети на известна испанска диелотожка! Виж Тук:

Ако през зимните месеци сте качили килограми и не знаете как да се справите с тях, ще ви помогнем чрез съветите на известната испанска диетоложка Анхела Кинтас. Специалистката предлага 5 златни правила на хранене, чрез които бързо и без жестоки лишения можем да постигнем желаните резултати.

По този начин, ще се радваме на едно постепенно и здравословно отслабване, при това без никаква опасност от омразния йо- йо ефект. А също и без да гладуваме. Необходими са само няколко корекции в хранителните навици.

Ето ги и 5- съвета за отслабване на испанската диетоложка Анхела Кинтас:

1. Съчетавайте въглехидратите винаги с протеин
2. Не прекалявайте с течните въглехидрати (тук спадат натурални сокове, газирани напитки, алкохол)
3. Трябва да се храните всеки 3-4 часа. Порциите, разбира се, трябва да са малки. По този начин метаболизмът се поддържа винаги активен и постоянно изгаря калориите.
4. Не трябва да минава повече от час между ставането сутрин и закуската. Никога не пропускайте закуската. Тя ни осигурява необходимата енергия, за да задвижим метаболизма от сутринта. А и когато се закусва сутрин, няма опасност от внезапно огладняване през целия ден.
5. Никога не тренирайте на празен стомах. Тялото се нуждае от енергия, която да изразходва по време на тренировка. По този начин, резултатите се получават много по- лесно. А и тренировката на гладно може да доведе до внезапно падане на захарта или кръвното, и да ви стане лошо. Има и по- висок риск от други травми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване