5 супер плода за диетичната ни закуска

plodove

Яденето на плодове не е само здравословно, но и ефикасен начин да отслабнем. Богати са на вода и имат малко калории. Много са подходящи за сутрешната ни закуска, тъй като помагат на тялото да се пречисти, действат засищащо и помагат на чревния тракт.

Най- добрият начин да консумираме плодовете е в натуралният им вид. Ето кои са най- подходящите плодове за сутрешната ни закуска, така че да отслабваме по- ефективно:

1. Ябълка
Това е един от най- подходящите плодове за отслабване. Нискокалорична е и богата на пектин, който доказано благоприятства топенето на мазнините.

2. Боровинки
Червените плодове са много богати на антиоксиданти. Перфектни са за диетичната закуска.

borovinki

3. Лимони
Сред цитрусите, които задължително трябва да присъстват в диетата за отслабване. Богат е на витамин С, помага за елиминирането на токсините. Според научните изследвания, приемът на витамин С сутрин стимулира метаболизма и помага за топенето на мазнините.

4. Ягоди
Богати са на витамин С. Действа диуретично и пречистващо. Помага за елиминирането на токсините от организма.

5. Папая
Екзотичен плод за България, но ако ни се удаде възможност, го включете в диетата си за отслабване. Действа пречистващо и изхвърля токсините. Съдържа веществото папаин, ензим, който според експертите благоприятства метаболизма, изгаря мазнините и подобрява храносмилането на протеините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване