5 напитки, които да избягваме, за да отслабнем

otslabvane-kalorii-2

Не е новост, че правилното хранене е фундаментално за стабилното ни тегло и изваяната ни фигура.

Балансираната диета без захар е най- добрият начин да избегнем натрупването на мазнини под формата на паласки и целулит по тялото.

Често когато мислим за здравословното хранене, пропускаме напитките, а това е сериозна грешка. Те също могат да съдържат много калории, които да ни причинят проблеми с теглото.

Ето кои напитки да избягвате, за да се спасите от излишните килограми:

1 Газирано. Дори да имат надпис light, пак са калорийна бомба, когато се прекалява с консумацията им. Причината е, че съдържат много фруктоза. Но освен фруктозата, съдържат и други вредни вещества, които вредят на здравето ни.

2 Натурални сокове. Обикновено рекламите ни ги представят като здравословни. Но истината е, че от плодовете не е останало почти нищо, а и съдържат големи количества захар, както и киселини. Много внимавайте какви натурални сокове купувате. Не трябва да съдържат никаква захар.

otslabvane-kalorii-3

3 Алкохол. Влошава качеството на живота. Всеки грам съдържа приблизително 7 калории. От алкохола, няма проблем само за виното, стига да не е повече от чаша.

4 Енергийни напитки. Съдържат много захар и други вещества, които са вредни за нервната и сърдечно- съдовата система.

5 Напитки с прясно мляко. Само по себе си, прясното мляко е полезно за здравето ни. Но обикновено се комбинира в различни шейкове, кафета и пр, които освен него, съдържат и много допълнителна захар. Затова избягвайте такива напитки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване