5 екзотични плода за отслабване

akai

Акай

Модата по консумацията на екзотични плодове за отслабване не е случайна, а се дължи на свойствата на някои от техните представители. Тези „супер плодове“ са изключително богати на витамини и антиоксиданти, които предпазват от остаряване и и помагат за отслабването.

Ето пет от тях, които са много ефективни в борбата с килограмите:

1. Акай. На външен вид прилича много на боровинката. Съдържа антиоксиданти, аминокиселини, омега- 3, фибра и протеини. Благодарение на тези свойства, подобрява храносмилането, което е важно при отслабването. В 100 грама от плода се съдържат 33 калории.

2. Гуарана. Приема се за най- мощният източник на младост, защото спира производството на ензими, които водят до ранно състаряване. Въздейства върху мастните киселини, които се натрупват в областта на корема. В 100 грама се съдържат 65 калории.

guarana

Гуарана

3. Маракуя. Съдържа голямо количество захари, витамини А и С, фибра и калий. В 100 грама се съдържат 110 калории.

4. Купуаку. Много е подходящ за кожата, тъй като я прави мека и я хидратира. Богат източник на протеини и витамини, затова се препоръчва в нискокалоричните диети. В 100 грама се съдържат 81 калории.

5. Киви. Състои се от 95% вода. Много богато на витамин С, фолиева киселина и калий. В 100 грама се съдържат 54 калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване