4 по- особени причини, които пречат на отслабването ви

otslabvane-s-dieti

Правене на упражнения, броене на калории – правите и невъзможното, за да отслабнете. Но всеки път, когато се качите на кантара, губите вяра, защото няма никаква промяна.

Ето обаче няколко причини, които може би ви пречат да отслабнете, без да осъзнавате:

1 Пазарувате с кредитна карта

Ако пазарувате с кредитна карта в супермаркета сте по- склонни да купувате нездравословно и калорична храна. Това означава, че купувате много неща, които са излишни и това обикновено са различни сладки изделия, снаксове и пр.

2 Мислите за правене на упражнения

Ако сте от хората, които през целия ден мислят за правене на упражнения, сами се саботирате. Френско изследване показва, че дори мисълта за правене на упражнения ни кара да ядем повече, защото си мислим, че при следващата тренировка ще изгорим калориите.

dieti-izbor

3 Работите зад бюро

Ако по цял ден седите на бюро и се взирате в компютъра, няма как да отслабнете. Когато дълго време сме седнали, тялото произвежда ензим, наречен липаза, който пречи на топенето на мазнините.

Ако на всеки час ставата и се разтягате, ще увеличите метаболизма си с 13%.

4 Спите малко

Когато не осигуряваме достатъчно сън на тялото, то минава на режим на оцеляване, от което започват да ни се ядат повече мазнини и въглехидрати. За да имате хубав сън, трябва да спите поне 7 часа и половина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване