4 храни за пречистване на черния дроб и отслабване

korem-hrani

Повечето хора си мислят, че като намалят приема на мазни храни, могат да отслабнат бързо. Макар това да е така, трябва да се усвоят някои навици, за да успеем да го постигнем: например, пречистване на черния дроб.

Ето кои са 5- те най- добри храни, които почистват черния дроб и помагат за отслабването:

– Водорасли. Те са естествено средство за пречистване на организма. Помага срещу натрупаните мазнини.

Джинджифил. Също помага за пречистване на тялото и топене на мазнините. Включете джинджифила в ежедневното си меню под някаква форма. Сутрин на гладно може да изпълнявате следната рецепта: 1 ч.л. джинджифил, която изсипвате в чаша хладка вода и добавяте няколко лъжички лимонов сок. Така ще помогнете на черния дроб да изхвърля токсините.

djindjifil-otslabvane

– Витамин Е. Съдържа в много храни, например: спанак, соя, слънчогледово олио, храни богати на омега- 3. Предпазва черния дроб от различни увреждания и заболявания.

Яйца. Белтъците намаляват риска от увреждане на черния дроб. Яжте ги всеки трети ден.

Ако всеки ден по 30- 40 минути правите упражнения, ще намалите риска не само от проблеми с черния дроб, но и от напълняване.

Важно е черният дроб да е в отлично здраве, тъй като отговаря за изгарянето на мазнините. Трябва да е чист от токсини, за да може правилно да изгаря мазнините. Друга негова важна функция е да превръща глюкозата в енергия, когато е необходима на тялото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване