4 стратегически грешки, които провалят всеки опит за ОТСЛАБВАНЕ! Виж Тук:

Ако допускаме дори една от следните четири грешки, няма да успеем да отслабнем, въпреки старанието, усилията и лишенията, на които се подлагаме.

Ето кои са 4- те грешки, които провалят всеки опит за сваляне на килограми:

1. Неправилно хранене
Единственият начин да отслабнем е като се храним правилно. А това означава менюто ни да съдържа храни от всички групи. Една от основните грешки в отслабването е да се изключва една хранителна група и да се предозира с продукти от друга. Трябва да се храним пълноценно и да комбинираме правилно хранителни продукти, както и да контролираме приеманите количества.

2. Пропускаме на закуската
Друга често срещана грешка в отслабването е да се пропуска сутрешната закуска. Освен че не трябва да го правим, ако искаме да свалим килограми, трябва да приготвям пълноценна закуска, която да съдържа продукти от всички хранителни групи.

3. Пием на алкохол
Алкохолът е високо калоричен. Освен това, не съдържа никакви полезни за тялото ни вещества. Дори да тренираме и да се храним правилно, ако пием алкохол, пак няма да свалим излишните килограми. Консумацията на алкохол засилва чувството на глад, обърква метаболизма и причинява проблеми със съня – все фактори, които допълнително ще пречат на отслабването.

4. Не спортуваме
За да отслабнем, трябва да изразходваме повече калории, отколкото консумираме. А това няма как да го постигнем без спорт. Ако имаме да сваляме повече килограми, разходките и качването на стълби няма да са достатъчни. Ще трябва наистина да се потим здраво в залата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване