3 златни правила, за да отслабнете за лятото

otslabvane-tyalo

За да отслабнете за лятото, не е задължително да се подлагате на диета. Но е достатъчно да спазвате няколко правила, за да постигнете желаната фигура, без да се изтезавате.

Ето какви са те:

1 Бойкотирайте апетита си. Това се постига, като ядете нещо здравословно всеки три часа. Така няма да допуснете следните грешки: да сте прегладнели на вечеря и да се натъпчете в края на деня. Ако обаче контролирате глада си през деня с плод или салата, размерът на порциите значително ще намалее.

otslabvane-harakter

2 Не слагайте в чинията си първото нещо, което видите. Не се изкушавайте от първото нещо, което видите върху масата или в хладилника. Помислете внимателно за менюто си, научете кои храни са здравословни и наблягайте на тях. Чрез този избирателен метод, ща намалите калориите, които приемате. Ако не искате да стоите дълго време с празна чиния, напълнете я със зеленчуци.

3 Правилото за трите хапки. Само толкова хапки можете да приемете от любимия си десерт. Хапнете си три хапки от него и мислете за други неща. Първата хапка ще ви е най- вкусна. Втората също ще ви хареса, но не толкова. С третата вече ще установите, че можете и без него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване