3 рецепти за отслабване с джинджифил

djindjifil-otslabvane-2

За никого не е тайна, че коремът е сред зоните, където се натрупват най- много мазнини. Въпреки че има много начини да го избегнем, малко хора полагат необходимите усилия, за да го поддържат слаб.

Ключът към решаването на проблема е активирането на метаболизма чрез хранене, тренировки и други здравословни навици. Също така е важно да пречистваме тялото си и да стимулираме правилната функция на органите. Има природни решения, които почистват тялото и помагат за по- лесното му отслабване.

Джинджифилът е сред природните решения за топене на мазнини. Обикновено се приема под формата на чай, приготвен от корена.

Ето няколко варианта, които да изпробвате:

ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ И ЛИМОН

Витамин С и антиоксидантите в лимона подсилват свойствата на джинджифила да пречиства черния дроб и да подобрява храносмилането на мазнините.

Съставки:

-сок от ½ лимон
-1 парче корен от джинджифил
-250 мл вода
-мед – по избор

Загрейте водата и преди да кипне сложете корена. Оставете на силен огън за 2 минути. Свалете и добавете лимоновия сок. Разбъркайте добре и ако желаете подсладете с мед. Пийте по една чаша преди основно хранене.

greipfrut-sok

СОК ОТ ГРЕЙПФРУТ И ДЖИНДЖИФИЛ

Съставки:
-4 големи грейпфрута
-1 лъжичка джинджифил на прах – 3 грама
-сок от ½ лимон – по избор

Изцедете сока от грейпфрутите и смесете с лъжичка корен от джинджифил и малко лимонов сок. Пийте на гладно, за възможно най- кратко време.

ЗЕЛЕН ЧАЙ С ДЖИНДЖИФИЛ

Зеленият чай е сред най- популярните природни средства за отслабване. Предпазва от натрупване на мазнини, контролира нивата на холестерола и улеснява храносмилането. С малко корен от днжинджифил се получава много добра комбинация, която подобрява здравето и помага да отслабнем за кратко време.

Съставки:

-10 грама зелен чай
-1 резен пресен джинджифил
-250 мл вода

Сложете водата да ври. Добавете парчето джинджифил и оставете на бавен огън за 2 минути. След това свалете от огъня и добавете зеления чай. Оставете да кисне 10 минути и можете да консумирате. Пийте до 2 чаши на ден.

КОЛКО ВРЕМЕ МОЖЕМ ДА ПРИЕМАМЕ ТЕЗИ СРЕДСТВА?

За най- добри резултати, пийте ги в продължение на месец. След това починете 15 дни и започнете отново.

ВНИМАНИЕ: Информирайте се за противопоказанията на посочените съставки, ако имате здравословни проблеми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване