Природна рецепта срещу целулит: лесна и ефикасна! Виж Тук:

celulit

Целулитът засяга 85% от жените. Най- често се образува по бедрата и седалището. Но може да се появи също по гърдите и корема.

Въпреки популярното схващане, че целулитът се дължи на количеството подкожни мазнини, това не е така, коментират експертите. По- скоро се получава заради натрупаното количество токсини и шлаки в мастния слой, които го деформират и образуват клетки с неправилна структура и консистенция.

Едно от най- мощните природни средства срещу целулита е грейпфрута. Той е много ефикасен, тъй като подобрява кръвообращението, ускорява метаболизма и помага за изхвърлянето на токсините.

БИО- КОД – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

Съставки:
–  един голям грейпфрут
– четвърта лимон
– малко парче джинджифил
– два  портокала

Препоръки:
Напитката е добре да се комбинира с режим на хранене, от който отсъстват или са сведени до минимум пърженото, захарните изделия, тестените изделия от бяло брашно, сосовете и кафето. Също така, трябва да се пие много вода, за да се изхвърлят токсините и да се хидратират клетките правилно.

Напитката е добре да се пие сутрин на гладно, 20- 30 минути преди хранене.

Внимание: Някои видове лекарства не трябва да се съчетават с приема на грейпфрут, тъй като той пречи на усвояването им. Затова, първо се консултирайте с лекар, за да проверите дали вашият случаи не е такъв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Красота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване