Сутрешни ритуали срещу целулит

tselulit

Борите се срещу целулита? Това е сложна задача, която изисква много усилия и постоянство.

Ако сте постоянни, за месец – месец и половина можете да видите резултати от усилията си.

Ето какви сутрешни навици трябва да усвоите, за да се борите успешно срещу целулита:

1 Щом станете сутрин, веднага изпийте чаша вода с изцеден лимонов сок

Този навик ще ви донесе много положителни резултати. Водата може да е хладка или топла. Изцедете в нея сока от един лимон. Тези рецепта ще ви помогне не само срещу целулита, но и за елиминиране на токсините. Така се рехидратирате още със ставането си сутрин.

2 Правете антицелулитни упражнения

Когато свикнете да правите антицелулитни упражнения, няма да можете да си представите сутринта без тях. Най- добрите антицелулитни упражнения са тези, които създават мускули. Така изгаряте натрупаните мазнини, а кожата се изглажда от целулита.

Ще ви е необходим поне месец, за да видите резултатите. Най- подходящия тип упражнения са:

-разтягане
-коремни преси
-качване и слизане по стълби

Трябва да сте търпеливи с изпълнението на упражненията. Трябва да изчакате да минат 6 седмици. Важното е да не се отказвате.

celulit-otset

3 Изтъркайте кожата си преди баня

Изтъркайте кожата си на сухо. Това трябва да ви стане навик. Трябва да го правите с четка с естествен косъм. Търкайте всяка част на тялото си, от горе до долу. Така не само ще премахнете целулита, но и ще подобрите кръвообращението и ще ускорите метаболизма си. Ако искате по- бързи резултати, правете детокс програма веднъж месечно.

4 Нанасяйте антицелулитен крем в засегнатите зони

БИО- КОД – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

Слез като си изтъркате кожата, се изкъпете. Така ще премахнете всички мъртви клетки. След банята нанесете антицелулитен крем на засегнатите зони.

Много жени си мислят, че този тип продукти са безполезни, защото очакват бързи резултати. Но трябва да се включат и упражнения, и търкане на кожата.

5 Антицелулитна закуска

Храненето също е много важен фактор за справянето с целулита. Отстранете всички вредни мазнини от менюто си, също и рафинираните въглехидрати. Наблегнете на плодовете и зеленчуците. Но не забравяйте да се храните пълноценно. Например, включете в закуската си салата или зелен шейк.

6 Взимайте хранителна добавка

Трябва да си осигурявате всички важни витамини и минерали ежедневно. Умереното физическо натоварване и балансираното хранене могат да се допълнят с мултивитамини.

7 Пийте чаша вода

Не забравяйте към сутрешния си ритуал и чаша с вода. Въпреки че преди това сте пили вода с лимонов сок, втората чаша ще върне баланса ви след упражненията.

Много е важно кожата ви да е хидратирана. Затова трябва да пиете течности през целия ден. Пийте по 2 литра дневно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване