Супер храни за вашата диета за отслабване

dieta-1

ДОМАТИ

Доматът е супер храна, която ни помага да отслабнем и да се чувстваме добре в тялото си, защото съдържа много малко калории и е богата на витамин А, С и на антиоксиданти. Може да го консумирате суров на салата или печен на скара, поръсен с малко пармезан.

СЬОМГА

Тази риба съдържа много омега- 3, протеини, калций, витамин Д и В. Сьомгата е идеална да се яде на скара, на фурна или задушено.

ЗЕЛЕН ЧАЙ

Помага за ускоряването на метаболизма и е богат на антиоксиданти. Може да го пиете и топъл, и студен.

zelen-chai-1

БРОКОЛИ

Съдържа много фибри, фолиева киселина, желязо, витамин А и витамин С. Съдържа вещества, които помагат за пречистване на токсините, като доставят необходимите хранителни вещества на тялото.

ЯБЪЛКИ

Ако ядете ябълка преди всяко хранене, това ще ви помогне да отслабнете. Тази супер храна съдържа високи нива на пектин и фибра, които утолява апетита за доста време.

ОРЕХИ

Голям източник на протеини, здравословни мазнини и фибри. Съчетанието от бадеми и лешници също е супер храна, идеална за отслабването.

ОВЕС

Съдържа много фибри. Овесът намалява холестерола. Може да го ядете сутрин на закуска.

ПИЛЕШКО

Съдържа протеини и съвсем малко въглехидрати, което помага да ускоряваме метаболизма. Идеално е да се яде печено или на скара заедно със зелена салата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване