Най- глупавите диети

dieti-laji

Някои диети за отслабване са доста популярни, дори могат да имат доста известни последователи, но всъщност да са пълна глупост. Ето две такива:

Диета с урина

Пиенето на урина е древна практика, която се е практикувала в различни природни терапии. По- известна е като уринотерапия. Според защитниците на практиката, ако спазваме строга диета с урина и тренираме, ща забавим остаряването, появата на бръчки и бели коси. Последната мода след последователите на уринотерапията е да инжектират урина от бременни жени, тъй като съдържа хормони, които притежават само бъдещите майки и ускоряват метаболизма.

Истината: Пиенето на урина е пълна глупост, която е в пълен дисонанс със сетивата ни. Какъв е смисълът да пием нещо, което тялото ни изхвърля като непотребен продукт? Няма нищо, което да оправдава приема й. Но може да е особено опасна, ако си я инжектираме.

Актрисата Удли

Актрисата Шейлин Удли

Диета с глина

Актрисата Шейлин Удли от „Дивергенти“ може да си съперничи само с Гуинет Полтроу измежду актрисите потънали в уж здравословни практики, от които си нямат и представа. Удли разкри пред Дейвид Летърман, че приема глина, като част от пречистващата си диета.

Според актрисата: Глината е полезна за тялото, защото не я усвоява, което провокира отрицателно зареждане. Също помага и за изхвърлянето на тежките метали от тялото“. Изглежда актрисата си няма и представа за какво говори.

Истината: Изобщо не трябва да приемаме глина, за да елиминираме токсините. Освен това може да има и негативни последици, тъй като може да съдържа високи нива на олово и арсен, които са особено опасни за бременните. Странно, да приемаш тежки метали, за да елиминираш …тежки метали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване