Храни за отслабване на корема

Искате да превърнете дебелото коремче в плоско? Има храни, които наистина са много ефективни за постигането та тази цел. Така че не колебайте да ги включите в диетата си!

korem-recepti

1. Семена от копър. Сухите семена на копъра са много хранителни, съдържат фибра, магнезий, калций и желязо. Използвали са се за подобряване на храносмилането. Добър начин за прием е като дъвчете половин лъжичка семена след хранене или когато стомахът ви е подут от събиране на газове. Може да си направите и чай, като добавите една лъжичка семена в гореща вода, оставите да престои пет минути, прецеждате и изпивате.
2. Сьомга. Съдържа омега- 3 мастни киселини, както витамин Д. Недостигът на витамин Д в кръвта се свързва с напълняване, особено в областта на корема.
3. Яйца. Богати са на много протеини и са идеални за закуска. Ще ви държат сити за дълго време. Хората, които закусват с яйца, ядат по- малко през останалата част от деня, сочат изследвания.
4. Зехтин. Мазнините, които се съдържат в зехтина, активират гените, свързани с изгарянето и трупането на мазнини. Контролират нивата на кръвната захар, така че да не се чувстваме постоянно гладни, и намалява трупането на мазнини по талията.

boiled-eggs-3
5. Аспержи. Те са източници на пребиотици, които помагат размножаването на „добрите“ бактерии, които регулират храносмилането.
6. Пълнозърнести култури. Целите зърна, като киноа, овес, жито, помагат за отслабването на корема. Хората, които ядат повече пълнозърнеста храна, по- лесно стапят мазнините по корема.
7. Банани. Истината е, че помагат да имаме плосък корем, обратно на популярните твърдения. Богати са на калий, така че действат като естествен диуретик, а фибрата помага срещу запека.
8. Кисело мляко. Отличен източник на калций, който намалява отделянето на хормона кортизол.
9. Краставици. Богати са на вода и фибри. Засищат и хидратират отлично. Помагат и при подуване.
10. Вода. За да имаме плосък корем, е важно не само какво ядем, но и какво пием. Ако искате плосък корем, водата е най- подходящата напитка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване