Диета за изчистване от Токсините и Отслабване

otslabvane-10-kg

Токсините са навсякъде около нас – в храната, във въздуха… Засягат храната, която консумираме, така че, трябва да имаме здравословни хранителни навици. Неправилното хранене интоксикира тялото и не позволява да отслабнем. Пречат да органите да извършват пълноценно функциите си. Когато в тялото ни се натрупат токсини, се чувстваме стресирани, тревожни и преуморени.

Токсините създават хранителни дефицити. Тялото се чувства изморено, липсва ни енергия. А това ни подтиква да изпитваме нужда от сладка, калорична храна, за да си набавим най- бързо необходимата ни енергия. Така попадаме в един омагьосан кръг, от което само трупаме още и още килограми.

Ето как можем да изчистим тялото си от токсините с домашни средства

За да изчистите тялото от токсините, трябва да сте постоянни и дисциплинирани. Добрата дезинтоксикация изисква три седмици. Прави се веднъж на шест месеца. Трябва да промените хранителните си навици, за да успеете да отслабнете и да изчистите тялото си.

otslabvane-podpravki

Не консумирайте млечни продукти, захар, брашно, паста, яйца, соя и нищо, което съдържа жито, транс мазнини, изкуствени оцветители и овкусители.

Пиенето на вода е едно от най- важните неща, за да изчистите тялото си от токсините. Пречистете тялото си с топла вода, лимон и зехтин. Ето каква е рецептата: чаша топла вода, сок от половин лимон и лъжица зехтин. Опитайте се да го включите в ежедневието си. Пийте сутрин и вечер, преди лягане.

Движението и правенето на упражнения също е много важно.

Консумирайте сурови зеленчуци, плодове и семена. Пийте много вода. Също зелен чай, бадемово мляко, оризово мляко. Консумирайте пълнозърнест ориз, киноа, фасул, леща, грах, пилешко, риба, крем супи. Не консумирайте червено месо.

Тази диета се спазва само 3 седмици. Можете да комбинирате зеленчуците, както искате. Хранете се по 5 пъти на ден, в умерени количества. За следобедна закуска можете да пиете плодов сок, приготвен у дома, или плодов шейк с оризово мляко. Ако много огладнеете, яжте бадеми или орехи. Пийте зелен чай. За обяд и вечеря яжте зеленчукови супи, пилешко или риба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване