Диета с шейкове

sheik-za-otslabvane

С настъпването на лятото кантарът може да се превърне в проблем. Ако сте решили да свалите излишните килограми, без особени усилия, имаме подходящият вариант за вас. Диетата с шейкове не само помага да отслабнем, но и за пречистването на организма. Възползвайте се от плодовете и зеленчуците през сезона.

Не се подвеждайте по името на диетата, не се състои само от шейкове. Напитката се пие за обяд, но останалите хранения – сутрешна закуска, следобедна закуска и вечеря, са нормални, но по- нискокалорични.

Как действа

Целта на диетата е да пречисти организма, което позволява да отслабнем с до 4 кг, без да гладуваме.

По време на диетата, която спазваме 3 седмици (21 дена), сутрешната закуска се състои от 1 кисело мляко и 1 филия пълнозърнест хляб.

Следобедна закуска състои се от плодова салата без захар.

sheik-proteini

За вечеря можем да избираме между зеленчукова супа с 30 грама пълнозърнест хляб и 150 грама риба на пара. Или порция супа, 50 грама сирене, порция пълнозърнеста закуска, готвени зеленчуци и плодове. Можем да ядем също фасул и паста със сирене пармезан, салата от домати и един плод. Друга идея за менюто е 150 – 200 грама пилешки гърди на скара с една филия пълнозърнест хляб, варени зеленчуци и плодове.

За обяд, както казахме, шейк от плодове и зеленчуци.

Рецепти за диетата с шейк

1. Използвайте 200 грама аспержи, 10 листа от глухарче, 125 грама пъпеш, 175 грама краставица, 200 грама круша, 100 мл пълномаслено прясно мляко.

2. 250 грама ябълки, 50 грама целина, 100 грама папая и 100 мл пълномаслено прясно мляко

3. 175 грама пъпеш, 125 грама краставица, 125 грама авокадо, 50 грама кайсии, 1 лъжица житен зародиш и 100 мл прясно мляко. Първо разбиваме пъпеша и краставицата, после добавяме другите съставки и ги смесваме с млякото.

4. 275 грама боровинки или малини, 275 грама диня, 275 грама краставица и 100 грама кисело мляко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване