Червените плодове помагат за отслабване

cherveni-plodove

Боровинки, череши, малини, къпини, арония, ягоди… има много варианти, които можем да включим в диетата си за отслабване, а и в храненето си по принцип, ако искаме да сме здрави. Червените плодове са ценни за нас, тъй като съдържат много антиоксиданти, наречени антоцианини, които придават червения цвят. Вече навлизаме в сезона на тези плодове, така че се възползвайте от тях:

СВОЙСТВА НА ЧЕРВЕНИТЕ ПЛОДОВЕ

Полезни са за сърцето, имат диуретичен ефект, които е важен при високо кръвно и сърдечни заболявания. Помага за изхвърлянето на пикочна киселина. Тези плодове ни поддържат млади за по- дълго време. Към съдържанието на антоцианини, трябва да добавим и високо съдържание на витамин С и провитамин А, които помагат за отстраняването на свободните радикали, виновни за остаряването на кожата. Предпазват и от анемия.

chereshi

ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Помагат ни и за ефективната грижа за фигурата ни. Добър вариант са за малка закуска между основните хранения: нискокалорични са, осигуряват ни важни витамини и минерали.

Червените плодове са много препоръчителни за диетата за отслабване, заради ниското съдържание на калории и на второ място, защото помагат за изхвърлянето на токсините.

На сутрешна и следобедна закуска можем да комбинираме червените плодове със зърнена закуска, кисело или прясно мляко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване