7 съвета за успешно отслабване

otslabvane-tialo

7 Мислете за това какво да добавите, а не какво да изключите

Ако мислим от какво трябва да се лишим, много трудно ще започнем да спазваме хранителен режим. Вместо това, мислете за това колко нови и полезни неща ще включите в ежедневието си, за да сте по- здрави и енергични.

Усвояването на здравословни навици ще ни помогне да спечелим повече, отколкото да загубим и с всеки изминал ден ще се чувствате по- добре.

6 Имайте едно наум със сиренето и кашкавала

Ако искате да отслабнете, добре е да намалите приема на тези млечни продукти, защото съдържат и доста мазнини. Може да хапвате по 1-2 парчета на закуска или да добавяте резен сирене към салатата си, но не прекалявайте.

5 Потърсете нови начини да си подсладите живота

Ако искате фигурата ви да се промени, трябва да изключите всички храни, които съдържат рафинирана захар. Има много начини да подслаждате живота си и без да ви се налага да приемате бяла захар.

otslabvane-21

4 Движете се

Най- ефективният метод за отслабване е движението. Извършването на физическа активност трябва да бъде приоритет в живота ви, не само заради отслабването. Помага да съхраните здравето си като цяло – и физическото, и менталното. Когато се движим, освобождаваме ендорфин, известни още като „хормон на щастието“.

3 Бъдете активни през целия ден

Заседналият начин на живот не е ваш приятел. Затова, се старайте да се движите възможно повече. Това не означава да правите упражнения през целия ден, а да не стоите залепнали за стола си по 24 часа. Старайте се винаги да отделяте време за разходка.

2 Обградете се с позитивни хора

Добрата енергия е важна за всички сфери на живота, а това важи и за отслабването.

1 Спете достатъчно

Много е важно да се наспивате добре през нощта. Ако не спите достатъчно часове, на следващия ден ще се чувствате изморени, трудно ще издържате на изкушенията. Така че свикнете да си лягате на време, за да имате достатъчно време за почивка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване