7- дневна диета срещу йо- йо ефекта

dieta-za-korem

Как да стабилизираме теглото си, без да си върнем свалените килограми? Диетата, която ви предлагаме, ще ви много полезна, за да го постигнете. Продължава 7 дни, здравословна е и балансирана. Диетата е поддържаща, което означава, че ни предпазва от йо- йо ефекта. Това е едно от основните притеснения, след като отслабнем.

За сутрешна закуска предложението е за: чай, портокалов сок и половин вегетариански сандвич (маруля, домат, шунка). За втора закуска в 10,00 и за следобедна закуска в 16 часа може да изберете обезмаслено кисело мляко с шепа ядки или чаша соево прясно мляко и пълнозърнести бисквити.

Понеделник. Обяд: пълнозърнеста паста с домати, каперси и броколи. Парче печено пилешко. Вечеря: аспержи на скара с чесън, лук и тиквички, картоф със салата от марули.

Вторник. Обяд: Салата от нахут, печена риба с 1 печен картоф и ¼ обезмаслено кисело мляко. Вечеря: печени пилешки гърди с пълнозърнест ориз и печени зеленчуци.

Сряда. Обяд: кускус със салата от марули, домати, моркови. Вечеря: супа, яйце със спанак, 1 печена ябълка

dieta-hranite

Четвъртък. Обяд: Пълнозърнесто ризото с гъби, парче сьомга, печени патладжани. Вечеря: Супа от картофи и карфиол. Парче печено пилешко със спанак, плод по избор.

Петък. Обяд: Салата, пилешко по градинарски и плодове. Вечеря: скумрия на скара с картофено пюре, 1 банан и ¼ обезмаслено кисело мляко.

Събота. Обяд: леща, пилешко месо и ½ обезмаслено кисело мляко. Вечеря: бульон от риба и зеленчуци, зелена салата, плод.

Неделя. Обяд: Пълнозърнест ориз със зеленчуци, ананас. Вечеря: печени тиквички с гъби и доматен сос, хамбургер с нахут и круша.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване