7- дневна диета с ананас и риба тон

ananas-riba-ton

Диетата с ананас и риба тон е една от най- използваните за отслабване, защото действа бързо и не е опасна за здравето.

Диетата гарантира отслабване за 7 дни – до 4 кг в зависимост от метаболизма. За да задържите резултатите, след това трябва да се храните здравословно и да тренирате по 3 пъти седмично, поне по 30 минути.

Диетата може да се проведе от 3 до 7 дни, но не повече. Консумацията е ограничена до 1200 калории на ден, така че вероятно ще усещате глад.

Ето какво може да ядете по време на диетата с ананас и риба тон:

1. Не може да ядете червено месо, рафинирани храни, колбаси, наситени мазнини, рафинирано брашно, пържено или панирано, захарни изделия и шоколад. Захарта можете да замествате с мед или стевия.

2. По време на диетата може да ядете риба тон от консерва, но също и прясна, сготвена на скара или пара с няколко капки зехтин, лимон и малко сол. Рибата в консервата трябва да е във вода.

riba-ton

3. Може да ядете картофи на пара, пълнозърнест ориз, плодове и зеленчуци. Ако ядете салата, може да овкусите с малко зехтин, лимон или оцет. Консумацията на сол трябва да е ограничена, тъй като причинява задържане на течности. По време на диетата, както и във всекидневието ви, трябва да пиете много вода, тъй като елиминира токсините.

4. За закуска може да ядете пълнозърнест закуска, с обезмаслено прясно мляко, 2 резена ананас, чай. Може и кафе, но да е овкусено с мед или стевия.

5. Като втора закуска и следобедна закуска, може да изядете парче ананас и ако сте много гладни, половин консерва риба тон. Може да я добавите към салата от маруля, домати и лимон. Може да изядете и плод или шепа бадеми, или сухи плодове, но в малко количество.

6. На обяд може да ядете риба тон или пилешко, картофи на пара, зеленчуци на пара или пълнозърнест ориз. Старайте се менюто ви да е здравословно. Изпийте чаша сок от ананас- домашно приготвен.

7. На вечеря, консерва риба тон и 2 резена ананас. Може да включите зеленчуци, като приготвите салата от маруля, домати, лимон или оцет, малко сол.

8. Преди сън, изпийте чаша чай от ананас или друг вид успокояващ чай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване