6 храни, от които си мислите, че се напълнява, но не е така

sirene-otslabvane

Много често фалшивите митове за храненето ни карат да избягваме определени храни, защото се напълнявало от тях, което обаче няма нищо общо с реалността.

Нека разгледаме някои храни, които погрешно се асоциират с напълняването, а не винаги е така. Ето от кои можете да не се лишавате:

1 Сирене. Имаме различни видове сирена. Пресните сирена не съдържат почти никакви мазнини и са с малко калории. Освен това са полезни източници на калций и протеини за диетата ни.

2 Ядки. Въпреки че съдържат повече калории, това не означава, че трябва да ги изключите от диетата си. Можете да им се наслаждавате с мярка и така ще се сити за повече време.

yaitsa-dieta

3 Яйца. Също богат източник на протеини. Не трябва да ги изключваме от диетата си. Не са много калорични, така че можете да си хапвате от тях.

4 Зехтин. Много полезна храна. Богата на важни за здравето мазнини. Не го изключвайте от диетата си, достатъчно е да консумирате с мярка.

5 Вино. Тази алкохолна напитка се препоръчва дори от лекарите. Богат източник на антиоксиданти, който е много полезен при сърдечни заболявания. Трябва обаче да се консумира много умерено.

6 Млечен шоколад. Шоколадът е най- здравословен, когато е в чиста форма. Но ако не обичате горчивия вкус, можете от време на време да хапвате някое блокче млечен шоколад, за да си оправите настроението. Чистият шоколад е богат на антиоксиданти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване