5 супер храни за отслабване

bademi

Ако искате да отслабнете, трябва внимателно да подбирате храната си. Имате много богат избор. Но някои храни имат по- ярко изразени отслабващи свойства от други.

Ние сме ви избрали пет от най- полезните за отслабване храни. Можете да ги ядете всеки ден, в количеството, което искате. Съдържат мощни антиоксиданти и фибри, които ни държат сити в продължение на часове.

1 Бадеми

Богат източник на моно и полиненаситени мазнини, които са необходими за намаляване на холестерола. Съдържат значително по- малко калории от другите видове ядки – 23 бадема съдържат 163 калории. Богати са на фибри и витамини. Изследване показва, че хората, които ядат бадеми, отслабват по- бързо. Можете да ги включите като малка следобедна закуска.

2 Ябълки

Съдържат веществото пектин, което забавя храносмилането и ни кара да се чувстваме сити за повече време. Ако ядем по една ябълка преди хранене, действа като намалява значително апетита и така приемаме по- малко калории. Освен това, ни осигуряват големи количества витамин С, фибри и антиоксиданти. Лекарите съветват да ядем ябълката с кората, защото там се съдържа пектина.

yabalki

3 Артишок

Действат много засищащо. Това е един от най- богатите на фибри зеленчуци. Те са перфектен аперитив и ще ви предпазят от преяждане.

4 Авокадо

Богато е на полезни мазнини, калий, магнезий, фолиева киселина, витамини С и Е. Освен това, авокадото помага да имате плосък корем и тънка талия. Ще ви предпази от атаките на глада през целия ден.

5 Черен фасул

Семейството на бобовите култури доказано помага за отслабването и контрола на апетита. Една чаша черен фасул съдържа 15 грама протеин и никакви вредни мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване