5 съвета, за да не гладуваме по време на диета

glad

Не е необходимо да гладувате. Чрез някои лесни съвети, можем да избегнем хищния глад, който проваля всеки наш опит за спазване на диета.

Ако искате да ядете по- малко, но не искате да засегнете здравето си, следвайте тези 6 съвета:

1 . Започнете с чаша вода. Преди хранене, пийте чаша с вода, така ще избегнете да ядете повече, стомахът ви ще е пълен и няма да сте супер гладни, когато започнете да ядете.

2. Използвайте стегнати дрехи. Не означава да носите два размера по- малки дрехи. Но дрехите ви трябва да са ви по тялото, така че да усетите кога трябва да спрете да ядете.

3. Много зеленчуци в чинията. Това е лесен начин да намалите калориите в храната си и да се чувствате сити. Сложете повече зеленчуци в чинията си, отколкото другата храна.

hranitelni-navitsi

4. Използвайте въглехидратите като гарнитура, а не като основа на ястието. Например, на закуска сложете повече кисело мляко и плодове, а по- малко от зърнената закуска. Или, напълнете чинията си със зеленчуци, малко протеини и шепа ориз. Така няма да прекалявате с въглехидрати.

5. Атмосферата да предполага по- малко хранене. Намалете светлината и пуснете отпускаща музика. Загасете телевизора и изключете мобилния си телефон. Дъвчете бавно. Оставяйте приборите си от време на време, за да ядете по- дълго време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване