5 напитки за вашата диета

piene-na-voda

Във всяка диета, освен да се храним с препоръчаните ни неща, трябва да приемаме достатъчно течности, за да сме хидратирани. Течностите също така, могат да ни помогнат да отслабнем.

1. Соево мляко. Пийте по една чаша половин час преди обяд и преди вечеря, защото съдържа много протеини и калций, но не и мазнини. Друго предимство е, че след това няма да ядете много. Пийте спокойно и се наслаждавайте, тъй като няма мазнини. Помага за ускоряването на метаболизма, като помага за отслабването.

2. Кафе. Кофеинът в кафето може да ви помогне да отслабнете. Важното е да не пиете кафе през нощта, защото ще ви пречи да спите. Може да пиете по чаша преди тренировка, тъй като ще ви помогне да изгорите повече мазнини. Трябва обаче да не прекалявате с консумацията на кафе, защото може да ви направи доста нервни. Бременните жени не трябва да пият напитката, защото пречи на усвояването на желязото.

kakao

3. Какао. Сигурно мислите, че какаото съдържа много калории. Няма обаче никакъв проблем да го пиете, ако не слагате захар. Можете да го смесите със соево мляко или друго обезмаслено мляко. Какаото съдържа много протеини. Също можете да го пиете преди тренировка. Богато е и на много антиоксиданти.

4. Вода. Най- важната напитка за диетата за отслабване. Подобрява работата на метаболизма, помага за по- доброто усвояване на витамините и минералите.

5. Китайски чай. Зелен чай, червен чай, бял чай, черен чай, син чай. Всички видове произхождат от едно и също растение, но са обработени по различен начин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване