5 Храни, които Топят Паласките! Виж Тук:

otslabvane-plodove

Паласките са особено неестетически мастни натрупвания. Възрастта, по- бавния метаболизъм или наследствеността, без съмнение, влияят върху това дали ще имаме паласки и до каква степен.

Натрупването на мазнини по корема обаче крие и много рискове за здравето. Можем да развием кардиологични, дихателни заболявания, диабет, високо кръвно.

За да се освободим от тях обаче, трябва да подходим по- комплексно. Не просто да спазваме диета за определен брой дни, а да променим изцяло хранителните и двигателните си навици.

Подходящият избор на храна е ключов момент. Ето 5 храни, особено полезни за топенето на паласките:

1 Кафе

Една- две чаши кафе на ден са полезни за здравето. Мозъкът ще ви благодари, черния дроб може да се предпази от десетки болести, а и ще се отрази на теглото ви.

Разбира се, не е препоръчително да надвишавате тази доза. Умерената консумация на кафе ускорява метаболизма и ни позволява да топим мазнините, тъй като се освобождава веществото адреналин.

kafe-kosa

2 Горчиви портокали на закуска

Закуската ви ще е много по- пълноценна, ако добавите малко горчив портокал към печената си ръжена филия. Тази разновидност на цитруса съдържа веществото фенилефрин. Стимулира метаболизма ни, дори когато сме в покой.

Ако свикнете да го консумирате в умерени количества, не само ще ви засища, но и ще помага за топенето на мазнините.

3 Помело или грейпфрут

Можете да ги приготвяте на сок. Доказано е, че грейпфрутът въздейства за топенето на мазнините. Освен това, цитрусът е полезен още за кръвното, холестерола, сърдечното здраве.

4 Оцет (но само някои видове)

Ябълковият оцет е много ефективен за топенето на мазнините. Не използвайте балсамико.

5 Люта чушка

Съдържа веществото капсаицин, което ускорява метаболизма и помага за топенето на мазнините. Намалява апетита. Капсаицинът стимулира определени протеини, които разтварят мазнините и предпазват от натрупването им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване