Топ 5 на най- ефективните плодове за отслабване!

dieta-plodove-1

Всички знаем, че плодовете са подходящи за диетата за отслабване. Но някои имат по- силни свойства от останалите и улесняват значително процеса на сваляне на килограми.
Плодовете са отлични източници на витамини и минерали, които подобряват имунната ни защита.

От голямото разнообразие, как може човек да се ориентира кои са най- подходящите за отслабване?

Затова сме изготвили списък с тези плодове, които са най- ефективни за бързо сваляне на теглото:

Ананас. Страхотен плод за отслабване. С едни от най- силните свойства за топене на мазнините. Съдържа ценни ензими, които предпазват от трупане на мазнини по тялото. Естествен източник на минерали, олигоелементи и витамини А, В, С и Е.

Ябълка. Различни научни изследвания показват, че хората, които ядат по две ябълка на ден, са по- слаби от тези, които не го правят. Те са ценен източник на фибри, които позволяват да се чувстваме сити за повече време. Също така, ускорява метаболизма и така изгаряме повече калории.

dieta-yabalka

Цитрусови плодове. Лимон, портокал и грейпфрут са задължителни за всяка диета за отслабване. Съдържат големи количества витамин С, които стимулират изгарянето на мазнините.

Диня. Съдържа много вода и е нискокалорична. Богата е на фибри, витамини и минерали. Според повечето диетолози, тя е в топ три на най- подходящите плодове за отслабване.

Ягоди. Освен че са нискокалорични, пречиства червата от натрупаните токсини, които засягат функционирането им. Също така, ягодите регулират холестерола. Богати са на витамин С.

Плодовете са идеален вариант за междинна закуска, както и за спешни ситуации, ако внезапно огладнеем. Добре е винаги да имаме подръка, така че да сме подготвени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване