7 храни за отслабване и плосък корем

otslabvane-1

Предлагаме ви списък със 7 храни, които действат диуретично и помагат да имаме плосък корем. Често се срещат в диетите за отслабване.

Диетата, богата та плодове и зеленчуци, в която сме намалили мазнините и захарта, е най- ефикасната формула, за да свалим излишните килограми, които се появяват почти винаги без да си даваме сметка. Храните, които действат диуретично са незаменими в диетите за отслабване. Помагат ни да изхвърляме токсините и излишните течности. Ето 7 от най- ефикасните пречистващи храни:

1. Пъпеш. Пречистващият му ефект се дължи на съдържанието на калий, който стимулира производството на урина и помага за изхвърлянето на течностите.
2. Папая. Един от най- богатите на вода плодове. Съдържа много фибра, както и веществото папаин – ензим, който има свойството да разгражда протеините.
3. Артишок. Не само съдържа малко калории – 40 в 100 грама, но действа диуретично, засищащо и облекчава храносмилането. Това е един от най- богатите на протеини зеленчуци. Съдържа веществото цинарин, което пречиства организма.

luk-shampoan
4. Лук. Съдържа 20 калории в 100 грама, облекчава изхвърлянето на пикочната киселина и други излишни вещества.
5. Краставица. Съдържа повече от 95% вода. Това е една от най- подходящите храни за диетите за отслабване. Богата е на калий.
6. Диня. Богата е на вода, нискокалорична, стимулира работата на бъбреците и действието на диурезата, като така изхвърля токсините.
7. Аспержи. Притежава много свойства, полезни за отслабването. Действа пречистващо, богат е на инулин и фруктоолигозахариди, две съставки, които облекчават храносмилането и подобряват чревния транзит.

Включете тези 7 плода и зеленчука в диетата си за отслабване и ще видите резултата още на следващия път, когато се качите на кантара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване