5 храни за бързо топене на мазнините

otslabvane-21

Изборът на храната е изключително важен за здравословното отслабване, така че да не губим баланса в храненето. Трябва да подбираме такива продукти, които помагат за възможно най- бързото топене на мазнините, дори в най- трудните зони.

Излишните килограми не само не позволяват да се радваме на хубава фигура, но могат да причинят различни здравословни проблеми.

Ето кои са 5- те храни, които топят най- бързо мазнините:

1. Зехтин
Важно е помним, че не трябва да изключваме никоя хранителна група, за да отслабнем. Дори мазнините, защото без тях тялото ни няма как да функционира правилно. Но има различни видове мазнини – полезни, като зехтина, и вредни. Той е изключително богат на антиоксиданти. Помага за регулиране на апетита. Използва се за овкусяване на салатите в диетата за отслабване. Един от най- разпространените детокс методи е да се приема лъжица зехтин и лимонов сок на гладно. По този пречистваме от токсини чревния тракт.

2. Зеленчуци – 5 пъти на ден
Трябва да увеличим приема на зеленчуци, ако искаме да стопим излишните мазнини. Добре е да ги приемаме в суров вид, когато е възможно. Също да ги съчетаваме и да приготвяме сокове, за да разнообразяваме менюто си.

salata-3

3. Яйца
Най- подходящи са за сутрешната закуска. Съдържат протеини, които ни засищат, така че дълго време да не огладняваме. Може да го включим и в някоя от междинните закуски, ако изпитваме силен глад. Добре е обаче да не се прекалява с тях.

4. Джинджифил
Чаят от джинджифил помага да топим мазнините и подобрява храносмилането. За да го приготвим използваме щипка корен от джинджифил, която слагаме в чаша с вряща вода. Можем да добавим лимонов сок и лъжичка мед.

5. Кълнове
Можем дори да си ги произвеждаме вкъщи, тъй като са много полезни за диетата. Активират метаболизма и помагат за по- бързото топене на мазнините. Богати са на фибри, витамини, минерали и антиоксиданти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване