5 храни, които топят мазнините

Знаем, че плодовете и зеленчуците са задължителни за режима ни и трябва да ги приемаме ежедневно. Някои от тях обаче са доста полезни в топенето на мазнини.

citrusi-dieta

Някои плодове съдържат доста захар, така че не трябва да прекаляваме с тях, особено ако искаме да отслабваме. Ето някои от най- ефективните:

1. Авокадо. Ускорява метаболизма и е богато на омега- 9 мазнини, които се съдържат още в зехтина, маслините, орехите и макадамия.
2. Кокос. Този тропически плод помага на черния дроб да работи с 30% по- ефективно, заради съдържанието на триглицериди със средна верига. Има засищащ ефект. Ако имате проблеми с щитовидната жлеза, този плод е много подходящ, особено маслото му.

limon-otslabvane
3. Лимони. Тези цитруси не липсват в нито една диета за отслабване. Не само пречистват организма, но и го алкализират. Много е полезен за черния дроб и топенето на мазнините.
4. Грейпфрут. Този плод е идеален за жени, които искат да отслабнат. Само за два месеца можете да свалите до 9 кг, без да променяте особено храненето си.
5. Домати. Богат е на витамин С и ликопени, които помагат за производството на аминокиселината карнитин. Тя има способността да ускорява метаболизма, като помага за топенето на натрупаните мазнини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване