5 храни, без които не може да мине диетата за отслабване

otslabvane-taliya

Много е важно да избираме добре храната, която ще консумираме, ако искаме да отслабнем бързо и да постигнем задоволителни резултати. Иначе, в противен случай ще получил обратния ефект.

Плодовете, зеленчуците, рибата, нискомаслените млечни продукти са сред храните, които могат да ни помогнат да отслабнем бързо. Разбира се, не са само те. А и не всички от тях имат еднакво действие.

Но ако искаме да постигнем мечтаната фигура, е добре да включваме в ежедневното си хранене следните продукти с най- ярко изразени свойства, които водят до отслабване:

Зелен чай. Това е един от най- използваните продукти, когато трябва бързо да се свалят килограми. Затова е добре да го включим в ежедневното си хранене и да пием по 2 чаши на ден. Освен че помага за по- бързото топене на мазнините и горене на депата, помага да имаме и по- добре здраве, тъй като съдържа много антиоксиданти.

zelen-chai

Грейпфрут. Сред най- популярните храни за бързо отслабване. Помага да топим натрупаните мазнини. Понижава апетита и ускорява метаболизма.

Червено вино. Достатъчно е да пием по една чаша на ден, за да намалим броя на мастните клетки. То помага също за сърцето и срещу стареенето. Но не трябва да надвишаваме това количество, за да не получим обратния ефект.

Млечни продукти. Ежедневният прием на продукти, богати на калций, е много важна за хората, които искат да отслабнат. Доказано е, че хората, които пият прясно или кисело мляко, отслабват по- лесно от тези, които не ги консумират.

Фибра. Всички храни, богати на фибри, са много ефективни за отслабването. Тук попадат повечето зеленчуци и плодове, пълнозърнестите култури и ядките. Фибрите имат свойството да засищат, така че да не изпитваме глад в продължение на няколко часа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване