3 вредни мисли, които бойкотират диетата ви за отслабване

dieta-otslabvane-4

Ако искате да отслабнете, трябва съзнанието ви да е на ваша страна или ще стане най- лошият ви враг. Дори само три мисли са достатъчни, за да съсипете диетата си за отслабване. Ето как да си ги избиете от главата:

1 „Здравословната храна е блудката и скучна“. Трудно е да се деактивира тази мисъл, защото наистина няма толкова силен и привлекателен вкус, като вредните храни. Въпреки това, основният проблем е, че гледате на диетата като на наказание. Ако гледате на нея като на помощно средство, за да имате по- здравословни навици на хранене, ситуацията коренно ще се промени. Сменете тази вредна мисъл със следната: „Здравословната храна е най- добрата на здравето ми и няма да напълнея от нея“.

dieta-zodiia

2 „Винаги съм гладна, когато се храня здравословно“. Правенето на връзка между здравословното и глада е друга негативна мисъл, която проваля диетата ни. Много хора си мислят, че количеството изядена храна е правопропорционално на ситостта. Ако осъзнаете, че сте сити, при това без да ви се пръсне стомаха, вече сте на прав път.

3 „Яденето ме прави щастлива“. Храната е част от много социални събития, но тя няма отношение към доброто ви прекарване. Не трябва да правите връзка между емоционалното си състояние и глада. Търсете щастието в други неща, а не в яденето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване