3 храни, с които да заместим брашното в диетата за отслабване

Ако искате да отслабнете, е важно да намалите съдържанието на продукти от брашно в диетата си.Предлагаме ви 3 храни, които идеално могат да ви помогнат. При това, ще ускорят процеса на отслабване.

otslabvane-3-kg

Бялото брашно представлява въглехидрат, който при консумация, бързо се превръща в мазнина, когато попадне в тялото ни. Освен да напълнеем, завишената консумация на такъв вид въглехидрати може да ни причини и по- сериозни здравословни проблеми.

Освен храните, богати на протеини, плодовете и зеленчуците, има още 3 храни, които задължително трябва да присъстват в диетата ви за отслабване.

Ето кои са те:

yadki-otslabvane

1. Ядки. Много подходящи да заместят тестените изделия в хранителния ви режим. Повечето от тях съдържат полезни за тялото ни мазнини, витамини и минерали, без които няма как да отслабнем.
2. Семена. Не само съдържат фибра, но и антиоксиданти, които доста ще улеснят процеса на отслабване. Например, семена от чия, ленено семе, слънчогледово семе и пр.
3. Желатин. Чрез него можете да приготвяте както сладки, така и солени изделия. Съдържа съвсем малко калории и много добре засища.

Друг вариант да елиминирате рафинираното брашно е като го заместите с други видове, например: брашно от щир, брашно от нахут, оризово брашно и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване