10 грешки, които провалят диетите за отслабване

ne-otslabva-dieta

Когато започваме диетичен план за отслабване, има 10 основни грешки, които могат да попречат на реализирането на диетата. Може да изглеждат не особено важни детайли, но могат да се превърнат в най- лошия ви враг.

Грешка 1: Не сте постоянни. Една от най- често срещаните грешки при диетите за отслабване. Трудно е човек да промени начина си на хранене, на готвене и пр.

Грешка 2: Драстични промени в начина на хранене. Има много диети за отслабване, които са свързани с драстична промяна в режима на хранене. Проблемът при тези диети е, че постигнатите резултати много трудно могат да се задържат.

Грешка 3: Храните се винаги по различно време. За да отслабнете, трябва да се храните винаги по едно и също време. Така тялото ви ще свикне да огладнява по едно и също време. Така ще ограничите броя на приетите калории.

Грешка 4: Не закусвате. Често срещана грешка при хората, които искат да отслабнат. Когато правите диета за отслабване, закуската е много важна. Ако не закусите, ще се чувствате гладни през целия ден. Има голяма вероятност да преядете по време на обяд или вечеря.

ve4erya

Грешка 5: Обилна вечеря. Много хора пренебрегват тази грешка. Когато ядем много вечер, тялото трябва да обработва храната и не можем да си легнем навреме да спим. Много лесно се трупат мазнини.

Грешка 6: Не правите никакви упражнения. Това означава дори да не правите по 30 минути ходене на ден. Ако разчитате само на диетата за отслабване, без никакво движение, няма да постигнете очакваните резултати.

Грешка 7: Храните се прекалено бързо. Така поемате по- големи количества храна. Ако не оставяте време на стомаха да обработи храната, няма да усетите кога сте се заситили.

Грешка 8: Пиете газирано, натурални сокове и нескафе. Тези напитки не са полезни по време на диети за отслабване, тъй като съдържат повече калории от необходимото.

Грешка 9: Теглите се често. Голямо психическо напрежение, на което излагате мозъка си. Достатъчно е да се теглите веднъж седмично.

Грешка 10: Наблягате на диетичните продукти. Така наречените light продукти може да съдържат по- малко захар или мазнини, но не означава, че и калориите са по- малко. Така че бъдете внимателни с този тип храни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване